top of page

MASTERCLASS

MASTERCLASS:

DE LEIDER IN JEZELF

Durven Kwetsbaar Krachtig te Zijn Brengt Meer Impact, Glans en Succes in Je Life & Business. Elke vrijdag om 15.30 uur via Zoom.

 

In deze online Interactieve Masterclass deel ik de basis van mijn Kwetsbaar Krachtig programma met je. Zodat je op een eenvoudige manier jouw keuze kunt maken: doorgaan of toch een aantal zaken anders insteken. Alles is goed, zolang het maar jouw bewuste keuze is. Want dat is waar het bij velen aan ontbreekt. Omdat stress, langzaam verpieteren, uitstelgedrag, verbeteren om te verbeteren je in de weg staat. Door het omarmen van je kwetsbaarheid en het maken van bewuste keuzes ontwikkel je die leider in jezelf.

 

Toon daarom voor de verandering eens leiderschap naar jezelf en geef je op voor deze unieke masterclass! Vele cliënten van mij gingen je al voor. Je houdt er in elk geval gemakkelijke praktische tips aan over om meteen mee aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid de Masterclass op elk gewenst tijdstip nog eens terug te kijken.

 

Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je er per e-mail een bevestiging van. Daarmee is jouw plek bij de online Masterclass De Leider In Jezelf gegarandeerd.


Jouw investering voor deze unieke online Masterclass is 

€ 19,75

BOEK NU:

Door mijn dienst te boeken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

PA262339.JPG

Anita van C.

Ik vind je een inspirerende vrouw, waar nog veel mensen iets van kunnen leren. Vooral hoe jij je kwetsbaarheid omgebogen hebt, naar de powervrouw die je nu bent.

Alle recensies

Lees alle recensies en aanbevelingen op Facebook - Kwetsbaar Krachtig of LinkedIn.

PA262345.JPG

Iris

Een aanrader voor iedereen, en in het bijzonder voor mensen die een zetje in de rug nodig hebben.

RECENSIES

RECENSIES

Ja, ik meld me aan!
bottom of page