top of page

IN DE MEDIA

20.03.15 OneWorld.png

JAMMER,

GEEN INKOMSTEN

13 maart 2020 - "Bij mij is het glas eerder halfvol dan halfleeg, dus ben ik gaan omdenken. Ik werk veel online, dat biedt mogelijkheden. Zo begin ik volgende week aan een online ‘inspiratieserie’; die mensen kunnen volgen zonder dat ze hun huis uit hoeven, veilig achter hun beeldscherm"

19.10.31 foto Margriet.jpg

MINPUNT IS PLUSPUNT

31 oktober 2019 - In deze editie van Margriet heeft Wilma opnieuw een grens doorbroken door zonder camouflage make-up op de foto te gaan. "Zelf heb ik het liever over naevus flammeus, want als ik dan toch iets heb, moet het wel iets chics zijn."

20.03.15 OneWorld.png

LINDA.163: SCHEEF

Altijd nagekeken op straat vanwege een gezichtsafwijking. Je zou er hartstikke onzeker van worden! Wilma van Dartel heeft een aangeboren wijnvlek (naevus flammeus) en vertelt haar verhaal in de LINDA.163.

clicking image_0092 wilma van dartel HR

INTERVIEW MET

 SPRANKELENDE RELATIE

"Assimileer niet met die ander, wees jezelf", aldus Wilma in het interview met Irma Buenk van Sprankelende Relatie. "Als door de bliksem getroffen krijgt Wilma van Dartel helder wat haar uniek maakt: met een aangeboren gezichtsafwijking op het podium staan..

20.03.15 OneWorld.png

MARGRIET: MIJN VERHAAL

"Hoe heftig is het, als mensen je aanstaren op straat?". "Of ik een straf was van god, heb ik gevraagd als veertienjarige". In de Margriet vertelt Wilma van Dartel in haar blog haar verhaal. Met dit verhaal, Empowert ze vrouwen met haar bedrijf Wilma van Dartel - Free Your Own Hero.

2020-03-15 (4).png

GEVOLGEN CORONA CRISIS VOOR ZZP'ers

13 maart 2020 - Interview naar aanleiding van de uitgebroken corona virus in Nederland.

En de impact daarvan op ZZP'ers.

Wilma-Jessica photography-1.jpg

VALLEN, OPSTAAN EN WEER DOORGAAN

14 mei 2019 - "Als je 'durft'te vallen en weer 'kunt' opstaan, in persoonlijke of zakelijke sfeer, dan heb je het ondernemers-DNA.Natuurlijk struikel je over tegenvallers, maar de drive van een ondernemende vrouw zal alle manieren uitvoeren om tóch het doel te bereiken." 

20.03.15 OneWorld.png

GELOOF & EEN HOOP LIEFDE IN MIJN STAD

Geloof en een Hoop Liefde (#GHL) is het tv-programma waarin ik op 6 maart 2017 mijn verhaal heb gedaan.Sindsdien zit ik in een allesovertreffende rollercoaster. Want de vele reacties zijn overweldigend: mooi, lief en ook dankbaar dat ik mijn kwetsbaarheid deel.

18.02.22 Bewerking 2 MB.jpg

GASTBLOG VOOR VROUW OP EIGEN BENEN

"Ze was 16, bijna 17, en over een paar weken begon haar HAVO eindexamen. Ze wilde secretaresse worden, omdat haar ouders dat een mooi beroep voor haar vonden. En ze was een gemakkelijke puber, dus werd dat haar richting. Werken bij de Verenigde Naties leek haar wel wat..."

afb art EMDR Mag.jpg

EMDR.10: OP DE PLANKEN DANKZIJ EMDR

 

"Als door de bliksem getroffen besefte ik: met een aangeboren gezichtsafwijking (Naevus Flammeus) regelmatig op het podium staan is een zeldzame combinatie. Daar kan ik anderen mee helpen en inspireren!" Aldus Wilma in een rubriek van EMDR #10, waarin uitingen van cliënten over hun EMDR-therapie gepubliceerd worden.

2020-01-13 (3).png

ANDERS DAN ANDERS

 KWETSBAAR KRACHTIG

9 januari 2020 - In tv-programma Anders dan Anders vertelt vertelt Wilma over wat de ommekeer in haar leven heeft gebracht. En haar van een kwetsbare tot een sterke en krachtige vrouw heeft gemaakt.

Wilma-Jessica photography-3.jpg

ZAKEN VROUWEN BRABANT

14 mei 2019 - Ook als ondernemer moet je je ware aard steeds meer laten zien. Je persoonlijkheid is een wezenlijk onderdeel van je onderneming' en 'de moderne tijd vraagt om meer zichtbaarheid. Letterlijk en figuurlijk. Daarover vertelt Wilma van Dartel in de nieuwste editie van Zaken Vrouwen Brabant

Schermafbeelding 2018-08-25 om 16.22.15.

EEN INTERVIEW MET RAYMOND GRUIJS

"Vandaag heb ik een live interview met Wilma van Dartel gedaan. Wat een powervrouw is dat zeg! Ik ken Wilma inmiddels 1,5 jaar, en ik ben trots dat ik haar businesscoach mag zijn", aldus Raymon Gruijs. Wilma vertelt o.a. over waarom ze heeft gekozen voor haar coachbedrijf.

20.03.15 OneWorld.png

HEVAS: HET VERHAAL VAN WILMA


 

"Je kunt echt meer bereiken, dan je zelf ooit voor mogelijk hebt gehouden." De quote waarmee Wilma het artikel begint en haar verhaal vertelt in het magazine van patiënten-vereniging voor vasculaire malformaties (HEVAS). 

SOCIAL MEDIA LIVE FEEDS

  • Facebook Wilma van Dartel
  • Twitter Wilma van Dartel
  • LinkedIn Wilma van Dartel
  • Instagram Wilma van Dartel
  • YouTube - White Circle
Social Media NL
Social Media International

DELEN? JA GRAAG!

Ken je meer mensen voor wie Wilma belangrijk kan zijn? Deel het met ze!

  • Twitter Wilma van Dartel
  • White Facebook Icon
  • YouTube Wilma van Dartel

@Wilmavandartel

bottom of page