Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig

Buitenhaven 

5211 TR  's-Hertogenbosch

KvK: 17274051

BTW: NL001342327B92

​​

0031 (0)628 686 337

wilma@wilmavandartel.nl

NEEM CONTACT MET ME OP!

Door op 'verstuur' te klikken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

 Privacy statement | Cookies | Algemene voorwaarden

© 2020 Wilma van Dartel - Free Your Own Hero i.s.m. StndOut.nl 

IN DE MEDIA

Wilma-Jessica photography-1.jpg

VALLEN, OPSTAAN EN WEER DOORGAAN

"Als je 'durft'te vallen en weer 'kunt' opstaan, in persoonlijke of zakelijke sfeer, dan heb je het ondernemers-DNA.Natuurlijk struikel je over tegenvallers, maar de drive van een ondernemende vrouw zal alle manieren uitvoeren om tóch het doel te bereiken." 

GELOOF & EEN HOOP LIEFDE IN MIJN STAD

Geloof en een Hoop Liefde (#GHL) is het tv-programma waarin ik op 6 maart 2017 mijn verhaal heb gedaan.Sindsdien zit ik in een allesovertreffende rollercoaster. Want de vele reacties zijn overweldigend: mooi, lief en ook dankbaar dat ik mijn kwetsbaarheid deel.

18.02.22 Bewerking 2 MB.jpg

GASTBLOG VOOR VROUW OP EIGEN BENEN

"Ze was 16, bijna 17, en over een paar weken begon haar HAVO eindexamen. Ze wilde secretaresse worden, omdat haar ouders dat een mooi beroep voor haar vonden. En ze was een gemakkelijke puber, dus werd dat haar richting. Werken bij de Verenigde Naties leek haar wel wat..."

afb art EMDR Mag.jpg

EMDR.10: OP DE PLANKEN DANKZIJ EMDR

 

"Als door de bliksem getroffen besefte ik: met een aangeboren gezichtsafwijking (Naevus Flammeus) regelmatig op het podium staan is een zeldzame combinatie. Daar kan ik anderen mee helpen en inspireren!" Aldus Wilma in een rubriek van EMDR #10, waarin uitingen van cliënten over hun EMDR-therapie gepubliceerd worden.

Wilma-Jessica photography-3.jpg

ZAKEN VROUWEN BRABANT

Ook als ondernemer moet je je ware aard steeds meer laten zien. Je persoonlijkheid is een wezenlijk onderdeel van je onderneming' en 'de moderne tijd vraagt om meer zichtbaarheid. Letterlijk en figuurlijk. Daarover vertelt Wilma van Dartel in de nieuwste editie van Zaken Vrouwen Brabant

Schermafbeelding 2018-08-25 om 16.22.15.

EEN INTERVIEW MET RAYMOND GRUIJS

"Vandaag heb ik een live interview met Wilma van Dartel gedaan. Wat een powervrouw is dat zeg! Ik ken Wilma inmiddels 1,5 jaar, en ik ben trots dat ik haar businesscoach mag zijn", aldus Raymon Gruijs. Wilma vertelt o.a. over waarom ze heeft gekozen voor haar coachbedrijf.

HEVAS: HET VERHAAL VAN WILMA


 

"Je kunt echt meer bereiken, dan je zelf ooit voor mogelijk hebt gehouden." De quote waarmee Wilma het artikel begint en haar verhaal vertelt in het magazine van patiënten-vereniging voor vasculaire malformaties (HEVAS). 

LINDA.163: SCHEEF

Altijd nagekeken op straat vanwege een gezichtsafwijking. Je zou er hartstikke onzeker van worden! Wilma van Dartel heeft een aangeboren wijnvlek (naevus flammeus) en vertelt haar verhaal in de LINDA.163.

clicking image_0092 wilma van dartel HR

INTERVIEW MET

 SPRANKELENDE RELATIE

"Assimileer niet met die ander, wees jezelf", aldus Wilma in het interview met Irma Buenk van Sprankelende Relatie. "Als door de bliksem getroffen krijgt Wilma van Dartel helder wat haar uniek maakt: met een aangeboren gezichtsafwijking op het podium staan..

MARGRIET: MIJN VERHAAL

"Hoe heftig is het, als mensen je aanstaren op straat?". "Of ik een straf was van god, heb ik gevraagd als veertienjarige". In de Margriet vertelt Wilma van Dartel in haar blog haar verhaal. Met dit verhaal, Empowert ze vrouwen met haar bedrijf Wilma van Dartel - Free Your Own Hero.

Wilma-Jessica photography-1.jpg
  • Twitter Wilma van Dartel
  • YouTube Wilma van Dartel

@Wilmavandartel