top of page

OVER WILMA

Kwetsbaar Krachtig Katalysator | Internationaal Bestselling Auteur |
Inspiratie Spreker | EnterTrainer | Personal Coach-Mentor |

WAARIN IK GELOOF

Ik bouw een universele community voor meer dan 1 miljoen gestreste perfectionisten die bewust Kwetsbaar Krachtig durven te zijn en daarmee een authentiek grotere impact maken op hun levenspad, zowel persoonlijk als zakelijk.


Ik weet waar ik het over heb. Want geloof me, ik ben dezelfde valkuilen als jij tegengekomen en vanwege mijn andere uiterlijk waren ze extra uitdagend. Ik heb mijn verhaal o.a. gedaan in tv-programma Geloof en een Hoop Liefde (start 05:05). En heb meegewerkt aan interviews/artikelen/reportages in verschillende media, waaronder LINDA.163, Margriet en Zaken Vrouwen Brabant. Van mijn kwetsbaarheid en onzekerheid heb ik juist mijn kracht gemaakt. Anderen vinden mij daarom een inspirerende powervrouw, een rolmodel, een voorbeeld. 
Lees hieronder verder waarom ik in jou geloof!

OVERWINNING

OPRICHTER

Ik ben oprichter en eigenaar van Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig.
Anderen noemen  mij een Powervrouw, een leider, een changemaker, dapper, moedig, een rolmodel en de Kwetsbaar Krachtig Katalysator

ERVARINGSEXPERT

Ik ben dé Kwetsbaar Krachtig Katalysator. Want ik heb zelf door schade en schande geleerd hoe ik op mijn manier succesvol het podium kan pakken met mijn  aangeboren gezichtsafwijking(naevus flammeus).

Dat is en blijft een zeldzame combinatie. Zowel zakelijk als pivé.

OVERWINNING

Gestresste perfectionisten  zoals jij komen bij mij om waar je tegen aanloopt te overwinnen. Omdat ik het zelf ook heb meegemaakt. Daarom weet ik weet hoe het voelt en wat het met je doet.
Ik laat je zien, horen en voelen hoe je valkuilen van veraf kunt herkennen. En hoe je ermee om kunt gaan. Zodat je niet dezelfde dwalingen hoeft door te maken als ik. Laat je door meij begeleiden je hoe je authentiek kunt stralen op het podium van jouw leven en/of jouw ondernemerschap!

Wilma van Dartel toen ze klei was

"Door te leren omgaan met je kwetsbaarheden en ze op een goede manier in te zetten, word je juist krachtiger!"

WAAR IK - WILMA VAN DARTEL - IN GELOOF:

 • dat ieder mens uniek en prachtig is –zowel vanbinnen als vanbuiten- en het waard is gelukkig en succesvol te zijn

 • dat je het recht hebt jezelf te zijn en juist daardoor meer impact maakt, zowel zakelijk als persoonlijk

 • dat je respect, erkenning en waardering verdient om wie jij bent en wat jij te bieden hebt

 • dat achter je oververantwoordelijke ondernemende perfectionisme en uitstelgedrag meer potentie, passie, kracht, moed en doorzettingsvermogen in je zit dan je voor mogelijk houdt

 • dat je door leren om te gaan met je kwetsbaarheden juist krachtiger wordt

 • dat ook jij de kracht in je hebt om te worden wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat

 • dat jezelf richten op je sterke punten je gelukkiger en succesvoller maakt, en een stralende inspiratiebron voor anderen

 • dat moedige, krachtige mensen de wereld een stukje beter maken,

 • dat de wereld zulke mensen als jij nodig heeft

 • dat wie Kwetsbaar Krachtig durft te zijn meer impact maakt, zowel zakelijk als persoonlijk

WEES KWETSBAAR KRACHTIG
OH,YES YOU CAN!

Elke dag ontmoet ik, zie, hoor en lees ik over oververantwoordelijke gestreste perfectionisten die steeds dieper gebukt gaan onder door het leven, werk en maatschappij opgelegde 'onontkoombare verplichtingen'. Dat maakt het niet verrassend dat je jezelf gaandeweg stap voor stap bent kwijtgeraakt. Misschien merk je zelfs dat je steeds meer aan jezelf twijfelt en de lat nóg hoger legt. Als mens, partner,ouder, kind, collega, leidinggevende, entrepeneur enz. is dat heel ontmoedigend. Bovendien is het een belangrijke trigger voor burn-out.


Daarom is het mijn missie een universele community te bouwen voor meer dan 1 miljoen oververantwoordelijke gestreste perfectionisten die bewust Kwetsbaar Krachtig durven te zijn en daarmee een  grotere impact maken op hun levenspad, zowel persoonlijk als zakelijk. Dat is de reden waarom ik anderen uitnodig en begeleid om op te staan. Voor zichzelf en daardoor ook voor anderen. Zowel hun naasten, collega's en ideale klanten. Want alleen dan kun je écht een verschil maken zonder het gevoel van op de automatische piloot te leven. Zonder in het format van een ander te leven. Zonder het gevoel te hebben dat je tekortschiet. Zonder het gevoel van moeten in plaats van willen. Getuige bijvoorbeeld wat klanten in het begin tegen mij zeggen:

 • “Ik praat mezelf naar beneden terwijl ik weet dat dat funest is”

 • “Ik laat mijn denken, beslissingen en gedrag erdoor bepalen en kom geen stap verder”

 • “Elke keer twijfel ik weer aan mezelf, of ik het wel kan, of ik wel goed genoeg ben”

 • "Ik werk zo hard om alles en iedereen tevreden te stellen"

 • “Ik heb er last van dat ik niet weet wat ik zelf wil”

 • “Ik droom ervan mijn eigen idealen te verwezenlijken, maar ben voornamelijk bezig met het realiseren van de toekomstdroom van iemand anders”

Omdat ik het zelf heb meegemaakt, weet ik hoe het is en wat erbij komt kijken om ’t te overwinnen. En als ik het kan, kun jij het ook! Zeker weten. Op jouw eigen manier. Zodat je de ballen van de rollen in jouw leven op een aangename manier in de lucht kunt houden.

ERVARINGSEXPERT
OPRICHTER

OPRICHTER & EIGENAAR

Ik ben Internationaal Bestselling Auteur van The Law of Brand Attraction
En ik ben oprichter en eigenaar van Wilma van Dartel – Kwetsbaar Krachtig.  Want ik heb mezelf door schade en schande geleerd om met een aangeboren ander gezicht (vanwege een naevus flammeus) regelmatig het podium te pakken, bijvoorbeeld als EnterTrainer, Inspiratie Spreker, Presentator of Dagvoorzitter. Dat is een zeldzame combinatie, tenzij jij 10 anderen met eenzelfde uiterlijk kunt noemen, die dat ook doen.

Je zult je kunnen voorstellen dat ik heel wat barrières heb moeten overwinnen, niet in de laatste plaats die van mezelf. Waar jij tegenaan loopt, is mij ook overkomen. Echter, ik heb het er niet bij laten zitten; diep in je hart wil jij dat toch ook niet?

En juist omdat ik weet hoe het is en waar je doorheen gaat, begeleid ik je graag om Kwetsbaar Krachtig te worden en te blijven. En daarmee ruimte te creëren om je dromen en idealen van jouw levensavontuur te herontdekken. Om te doen wat nodig is om ze te manifesteren in jouw leven. Op een manier die het beste bij jou past. 

Zodat jij -net als ik- gelukkiger en daardoor succesvoller bent.
Als mens, partner, ouder, kind, collega, leidinggevende, entrepeneur enz. En omdat als jij straalt, dat aanstekelijk is voor je omgeving. Ze zouden zomaar het stokje van je kunnen overnemen om hetzelfde te doen. En op die manier maken we de wereld een stukje beter. 

IK ONDERSTEUN BEDRIJVEN

"Omdat je soms een vrouw met ballen nodig hebt"

Naast het geven van trainingen en persoonlijke begeleiding ondersteun ik bedrijven.

Om werkgevers ziekteverzuimkosten te besparen en het glas werkplezier en levensgeluk van medewerkers gevuld te houden, werk ik in licentie met de Vitality Mind Challenge®, de enige wetenschappelijke onderbouwde test met een voorspellende waarde. Want de test geeft niet alleen aan of er risico is dat je uitvalt, maar ook waardoor dit risico wordt veroorzaakt en op welke termijn. Daarmee is de VMC uniek. Deze aanpak heeft juist zoveel impact, omdat ie waarschuwt, nog vóórdat er problemen zijn. Eventueel aanvullende coaching, het volgen van 'n (korte)opleiding of training of loopbaanbegeleiding voorkomt een hoop leed, voor zowel de werkgever als de medewerker.

Tevens ben ik van harte ter beschikking

 • Voor het geven van een theaterlezing

 • Als gastspreker over:

  • Soms is het nodig een vrouw met ballen te zijn; over de kracht van kwetsbaarheid

  • Van Ongezond Perfectionisme naar Prosperiteit

  • Vallen, Opstaan en Weer Doorgaan

Behalve om te delen hoe een persoonlijk dieptepunt jarenlang bepalend voor je persoonlijk en werkzame leven kan zijn, meer nog om de dwalingen en lessen die daaruit voortkwamen in je eigen leven te voorkomen. Of hoe je uit dat onverhoopte moeras kunt komen. Ter bewustwording en als inspiratie om het beter te kunnen doen dan ik en eerder in je leven. Soms heb je daarvoor een vrouw met ballen nodig om je daarvan bewust te maken. Zowel in je persoonlijke als zakelijke leven.

ZET JOUW EERSTE STAP!

Ik heb een aantal grote keerpunten meegemaakt, zowel in mijn persoonlijke als werkzame leven. Want uiteindelijk bleek mijn perfectionisme toch tekort te schieten Het telkens hervinden en aanspreken van mijn sluimerende innerlijke moed heeft mij de kracht gegeven opnieuw een verschil te maken. Ik heb afstanden overbrugd door te doen wat nodig is om mijn potentieel verder te voeden. Voor hernieuwd avontuur en plezier in life & business met meer impact.

 

Door bewustwording van wie jij bent achter jouw oververantwoordelijkheidsgevoel en perfectionisme. En wie JIJ bent, wat JIJ wilt en waar JIJ voor staat. Heloof me, het leven heeft meer voor je in petto dan je je ooit kon bedenken. Dus laat me je begeleiden om te stralen op het podium van jouw leven en (corporate) ondernemerschap.
Zet je eerste stap en download mijn gratis e-book Breakthrough to Be Your Own Hero.
 

Je kunt ook een vrijblijvend gesprek met me inplannen om eens te sparren over waar jij behoefte aan hebt.


Of meld je aan voor mijn wekelijkse Masterclass De Leider In Jezelf via Zoom. 

Wil je meer of wat anders weten? Neem gersut  contact met me op! 

"Ik gun het jou ook om Kwetsbaar Krachtig te zijn!"

GRATIS E-BOOK & CONTAC
bottom of page