OVER WILMA

enterTrainer Self Empowerment | Spreker | Schrijver | Dagvoorzitter | Presentator | Coach-mentor |
Baanzinnig Leven en Werken

WAARIN IK GELOOF

Ik bouw een universele community voor meer dan 1 miljoen perfectionisten die bewust Kwetsbaar Krachtig durven te zijn en daarmee een authentiek grotere impact maken op hun levenspad, zowel persoonlijk als zakelijk.


Ik weet waar ik het over heb. Want geloof me, ik ben dezelfde valkuilen als jij tegengekomen en vanwege mijn andere uiterlijk waren ze extra uitdagend. Ik heb mijn verhaal o.a. gedaan in tv-programma Geloof en een Hoop Liefde (start 05:05). En heb meegewerkt aan interviews/artikelen/reportages in verschillende media, waaronder LINDA.163, Margriet en Zaken Vrouwen Brabant. Van mijn kwetsbaarheid en onzekerheid heb ik juist mijn kracht gemaakt. Anderen vinden mij daarom een inspirerende powervrouw, een rolmodel, een voorbeeld. 
Lees hieronder verder waarom ik in jou geloof!

 

OPRICHTER

Ik ben oprichter en eigenaar van Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig.
Anderen noemen  mij een Powervrouw, dapper, moedig, een rolmodel en de Kwetsbaar Krachtig Katalysator

ERVARINGSEXPERT

Ik ben dé Kwetsbaar Krachtig Katalysator. Want zelf sta ik met een aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus) regelmatig op het podium. Dat is een zeldzame combinatie. 

OVERWINNING

Ik begeleid en ondersteun je om waar jij tegen aanloopt te overwinnen. Want ik heb het zelf ook meegemaakt. Dus ik weet hoe het voelt en wat het met je doet.
Daarom laat ik je horen, zien en voelen hoe je valkuilen van veraf kunt herkennen. En hoe je ermee om kunt gaan. Zodat je niet dezelfde dwalingen hoeft door te maken als ik. Dus ik leer je hoe je authentiek kunt stralen op het podium van jouw leven en/of jouw ondernemerschap!

"Door je kwetsbaarheid te uiten, word je juist krachtiger!"

WAAR IK - WILMA VAN DARTEL - IN GELOOF:

 • dat ieder mens uniek en prachtig is –zowel vanbinnen als vanbuiten- en het waard is gelukkig en succesvol te zijn

 • dat je het recht hebt jezelf te mogen zijn

 • dat je respect, erkenning en waardering verdient om wie jij bent en wat jij te bieden hebt

 • dat je achter je perfectionisme en uitstelgedrag meer potentie, passie, kracht, moed en doorzettingsvermogen in je hebt dan je denkt

 • dat je door je kwetsbaarheid te tonen juist krachtiger wordt

 • dat ook jij de kracht in je hebt om te worden wie je bent en wilt zijn

 • dat jezelf richten op je sterke punten en deze verbeteren je gelukkiger en succesvoller maakt, en een stralende inspiratiebron voor anderen

 • dat moedige, krachtige mensen de wereld een stukje beter maken,

 • dat de wereld zulke mensen als jij nodig heeft

 • dat de held in jou erop wacht om door jou bevrijd te worden.

FREE YOUR OWN HERO

YES YOU CAN!

Elke dag ontmoet ik, zie, hoor en lees ik over perfectionisten die steeds dieper gebukt gaan onder door het leven, werk en maatschappij opgelegde 'onontkoombare verplichtingen'. Dat maakt het niet verrassend dat je jezelf gaandeweg stap voor stap bent kwijtgeraakt. Misschien merk je zelfs dat je steeds meer aan jezelf twijfelt en de lat nóg hoger legt. Als mens, partner,ouder, kind, collega, leidinggevende, entrepeneur enz. is dat heel ontmoedigend.

Daarom is het mijn missie een universele community te bouwen voor meer dan 1 miljoen perfectionisten die bewust Kwetsbaar Krachtig durven te zijn en daarmee een authentiek grotere impact maken op hun levenspad, zowel persoonlijk als zakelijk. Dat is de reden waarom ik anderen uitnodig en begeleid om op te staan. Voor zichzelf en daardoor ook voor anderen. Want alleen dan kun je écht een verschil maken zonder het gevoel van op de automatische piloot te leven. Zonder het gevoel te hebben dat je tekortschiet. Zonder het gevoel van moeten in plaats van willen. Getuige bijvoorbeeld wat klanten in het begin tegen mij zeggen:

 • “Ik praat mezelf naar beneden terwijl ik weet dat dat funest is”

 • “Ik laat mijn denken, beslissingen en gedrag erdoor bepalen en kom geen stap verder”

 • “Elke keer twijfel ik weer aan mezelf, of ik het wel kan, of ik wel goed genoeg ben”

 • “Ik heb er last van dat ik niet weet wat ik zelf wil”

 • “Ik droom ervan mijn eigen idealen te verwezenlijken, maar ben voornamelijk bezig met het realiseren van de toekomstdroom van iemand anders”

Omdat ik het zelf heb meegemaakt, weet ik hoe het is en wat erbij komt kijken om ’t te overwinnen. En als ik het kan, kun jij het ook! Zeker weten. Op jouw eigen manier. Zodat je de ballen van de rollen in jouw leven op een aangename manier in de lucht kunt houden.

 
 

OPRICHTER & EIGENAAR

Ik ben Internationaal Bestselling Auteur van The Law of Brand Attraction
En ik ben oprichter en eigenaar van Wilma van Dartel – Kwetsbaar Krachtig.  Want zelf sta ik met een aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus) regelmatig op het podium, bijvoorbeeld als EnterTrainer, Inspiratie Spreker, Presentator of Dagvoorzitter. Dat is een zeldzame combinatie, tenzij jij 10 anderen met eenzelfde uiterlijk kunt noemen, die dat ook doen.

Je zult je kunnen voorstellen dat ik heel wat barrières heb moeten overwinnen, niet in de laatste plaats die van mezelf. Waar jij tegenaan loopt, is mij ook overkomen. Echter, ik heb het er niet bij laten zitten; diep in je hart wil jij dat toch ook niet?

En juist omdat ik weet hoe het is en waar je doorheen gaat, begeleid ik je graag om Kwetsbaar Krachtig te worden en te blijven. En daarmee ruimte te creëren om je dromen en idealen van jouw levensavontuur te herontdekken. Om te doen wat nodig is om ze te manifesteren in jouw leven. Op een manier die het beste bij jou past. 

Zodat jij -net als ik- gelukkiger en daardoor succesvoller bent.
Als mens, partner, ouder, kind, collega, leidinggevende, entrepeneur enz. En omdat als jij straalt, dat aanstekelijk is voor je omgeving. Ze zouden zomaar het stokje van je kunnen overnemen om hetzelfde te doen. En op die manier maken we de wereld een stukje beter. 

IK ONDERSTEUN BEDRIJVEN

"Omdat je soms een vrouw met ballen nodig hebt"

Naast het geven van trainingen en persoonlijke begeleiding ondersteun ik bedrijven.

Om werkgevers ziekteverzuimkosten te besparen en het glas werkplezier en levensgeluk van medewerkers gevuld te houden, werk ik in licentie met de Vitality Mind Challenge®, een wetenschappelijke test met een voorspellende waarde. Want de test geeft niet alleen aan of er risico is dat je uitvalt, maar ook waardoor dit risico wordt veroorzaakt en op welke termijn. Daarmee is de VMC uniek. Deze aanpak heeft juist zoveel impact, omdat ie waarschuwt, nog vóórdat er problemen zijn. Eventueel aanvullende coaching, het volgen van 'n (korte)opleiding of training of loopbaanbegeleiding voorkomt een hoop leed, voor zowel de werkgever als de medewerker.

Tevens ben ik van harte ter beschikking

 • Voor het geven van een theaterlezing

 • Als gastspreker over:

  • Soms is het nodig een vrouw met ballen te zijn; over de kracht van kwetsbaarheid

  • Van Perfectionisme naar Prosperiteit

  • Vallen, Opstaan en Weer Doorgaan

Behalve om te delen hoe een persoonlijk dieptepunt jarenlang bepalend voor je persoonlijk en werkzame leven kan zijn, meer nog om de dwalingen en lessen die daaruit voortkwamen in je eigen leven te voorkomen. Of hoe je uit dat onverhoopte moeras kunt komen. Ter bewustwording en als inspiratie om het beter te kunnen doen dan ik en eerder in je leven. Soms heb je daarvoor een vrouw met ballen nodig hebt. Zowel in je persoonlijke als zakelijke leven.

ZET JOUW EERSTE STAP!

Ik heb een aantal grote keerpunten meegemaakt, zowel in mijn persoonlijke als werkzame leven. Want uiteindelijk bleek perfectionisme toch tekort te schieten Het telkens hervinden en aanspreken van mijn sluimerende innerlijke moed heeft mij de kracht gegeven opnieuw een verschil te maken. Ik heb afstanden overbrugd door te doen wat nodig is om mijn potentieel verder te voeden. Voor nieuw werkplezier, gelukkiger zijn en met meer succes.

 

 

 

Door bewustwording van wie jij bent achter jouw van perfectionisme en wat jij wilt! Zonder het gevoel hebt dat iets niet goed genoeg is. Want geloof me, dan heeft het leven meer voor je in petto dan je je kon bedenken. Dus laat me je begeleiden om te stralen op het podium van jouw leven en (corporate) ondernemerschap.
Zet je eerste stap en download mijn gratis e-book Breakthrough to Be Your Own Hero.

Wil je meer weten? Neem contact met me op! Of kom ook naar een volgende EnterTraining!

"Ik gun het jou ook om Kwetsbaar Krachtig te zijn!"

 

Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig

Buitenhaven 

5211 TR  's-Hertogenbosch

KvK: 17274051

BTW: NL001342327B92

​​

0031 (0)628 686 337

wilma@wilmavandartel.nl

CONTACT

NEEM CONTACT MET ME OP!

Door op 'verstuur' te klikken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

 • Facebook Wilma van Dartel
 • Twitter Wilma van Dartel
 • LinkedIn Wilma van Dartel
 • Instagram Wilma van Dartel
 • YouTube - White Circle

CREDITS

REALISATIE WEBSITE

 Privacy statement | Cookies | Algemene voorwaarden

© 2020 Wilma van Dartel - Free Your Own Hero i.s.m. StndOut.nl