Proost! Op jouw Kwetsbaar Krachtig Succes in 2021Laat me je Yvonne voorstellen. Sinds een aantal jaren is ze zelfstandig professional. Ze is dé expert in haar vakgebied. En ze zorgt er ook voor dat ze expert blijft. Ze volgt trends nauwkeurig en zorgt dat haar deskundigheid op het allerhoogste niveau blijft. Het enige dat tot nu toe ontbreekt om met haar oplossing het succes te zijn waarvan ze droomt, is goed zichtbaar en vindbaar zijn. Want ze weet dat dat essentieel is voor de moderne manier van zakendoen. Daarom heeft ze veel geïnvesteerd in opleiding en training op het gebied van social media, bloggen, vloggen en marketing.

En toch … ondanks al haar inzet, alle plannenmakerij en harde werken, volhouden, doorzetten … de doorbraak waar ze zo naar verlangt, blijft uit … Stap voor stap nemen haar passie, bevlogenheid, en betrokkenheid af. Dat maakt haar neerslachtig en geeft haar een moedeloos gevoel niet goed genoeg te zijn.


Niet zo lang geleden is Yvonne het BOOST College ‘Pak Je Podium’ tegengekomen op internet, dat ik voor zzp NOB BOOST heb gegeven. En zo kwam ze bij mij terecht.Na het lezen van mijn blog Hoe Je Kwetsbaarheid Omzet Naar Je Sterke Kracht en een kostenloos online persoonlijk gesprek, mag ik haar begeleiden op haar zakelijke pad. En ook op haar persoonlijke pad. Want je kunt wie je bent niet los zien van de zakelijke zelfstandig professional. Immers, achter elke ondernemer – en ook een zelfstandig professional is ondernemer- zit een mens! Ook al had Yvonne daar in eerste instantie niet bij stilgestaan.


Entrepeneur Mind Challenge

Daarom zijn we als eerste aan de slag gegaan met de Entrepeneur Mind Challenge, een online tool uit mijn Kwetsbaar Krachtige gereedschapskist. En daaruit kwam vast te staan dat juist op het persoonlijke vlak en op welk gebied bij Yvonne de knelpunten zitten. Dit inzicht is zo krachtig voor haar, dat ze met hernieuwde energie, drive en doorzettingsvermogen samen met mij aan het werk is om wat haar blokkeert, waar ze bang voor is, onder ogen te zien en eraan te werken. Want alleen dan kan ze haar zakelijke droom om haar ideale klant van dienst te zijn met haar oplossing verwezenlijken. Omdat ze dan in staat is haar zakelijke doelen te matchen met wie ze is, wat ze wil en waar ze voor staat. Dát is het pad naar zakelijk succes. En dat is steeds verder naar de achtergrond gedrongen door zich alleen te richten op wat nodig is op zakelijk gebied.


En ik gun haar deze inzichten zo van harte! Want als ze op de gebruikelijke manier was doorgegaan, had haar ongezond perfectionistische inslag tot een stevige burn-out kunnen leiden. Ja, dat overkomt ook zelfstandigen. Met alle gevolgen die dat had kunnen hebben voor haar ideale klant en haar ondernemerschap. Aangezien een burn-out zeer ingrijpend is, zeker als je ondernemer bent. Gelukkig besefte Yvonne dat er iets moest veranderen, al had ze geen idee over het wat en vooral het hoe. Maar de bewustwording was in gang gezet en dat is waarmee het begint. Ik heb toestemming van Yvonne haar verhaal met je te delen, al is het met het oog op haar privacy wel onder een andere naam die zij zelf gekozen heeft.


Kwetsbaar Krachtige doorbraak

Misschien vraag je je af: Wat heeft dit alles nou te maken met kwetsbaar-heid? Kwetsbaar Krachtig is toegeven dat het niet gaat zoals je wilt. En dat je daarom wilt werken aan de oorzaken. Yvonne heeft ervaren dat als je eens geconcentreerd goed kijkt, luistert of voelt naar wat je zwakker en ongerust maakt, je de angsten die er vaak onder liggen, kunt zien, horen en voelen. En dat zich dat uit in ongezond perfectionisme. Yvonne leert dat er manieren zijn om er beter mee om te gaan, zodat het haar ontwikkeling -zowel persoonlijk als zakelijk- niet langer in de weg staat.


Dat het onder ogen zien en erkennen van waar je diep van binnen bang voor bent de enige manier is om ermee om te gaan. Tenminste, als je zakelijk succesvol wilt zijn, doordat in jouw plannen doelen en gewenste resultaten matchen met jouw waarden, overtuigingen en identiteit.

Echter, alleen al bij het idee kan de moed je al bij voorbaat in de schoenen zakken. Daarom zijn we als eerste gestart met het nemen van babystapjes. Op die manier ga je kleine successen herkennen, begrijpen, opmerken en ervaren in het omgaan met wat je blokkeert. En daarmee groeit de kans dat je het wat grootser en beter durft aan te pakken. Dat je verder durft te gaan, om op een gegeven moment buiten je comfortzone je zakelijke doelen te bereiken en het leven te leiden waar je van droomt. Wat hoewel het belangrijk is om zichtbaar en vindbaar te zijn, gaat het er natuurlijk om wat je ermee bereikt, dat het resultaat oplevert.


Je gaat beslist van Yvonne horen en zien.


Proost?

Wil je nu onderhand zelf weleens definitief zakelijk doorbreken in 2021? Plan dan een gratis online persoonlijk gesprek met me in, zodat we vrijblijvend kunnen bespreken wat de Entrepeneur Mind Challenge voor jou kan betekenen; er zijn verschillende mogelijkheden. En om te ervaren of er een match is tussen jou en mij. De EMC is zeker ook geschikt als je plannen of gedachten hebt om voor jezelf te beginnen. Ik wens je een prettige jaarwisseling en een gezond en Kwetsbaar Krachtig 2021, zowel persoonlijk als zakelijk.39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig

Buitenhaven 

5211 TR  's-Hertogenbosch

KvK: 17274051

BTW: NL001342327B92

​​

0031 (0)628 686 337

wilma@wilmavandartel.nl

CONTACT

NEEM CONTACT MET ME OP!

Door op 'verstuur' te klikken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

  • Facebook Wilma van Dartel
  • Twitter Wilma van Dartel
  • LinkedIn Wilma van Dartel
  • Instagram Wilma van Dartel
  • YouTube - White Circle

CREDITS

REALISATIE WEBSITE

 Privacy statement | Cookies | Algemene voorwaarden

© 2020 Wilma van Dartel - Free Your Own Hero i.s.m. StndOut.nl