Vitamines voor Hoofd en Hart........ omdat je het even nodig hebt

Bijgewerkt: 27 mrt 2020Het coronavirus heeft Nederland steeds meer in zijn greep. En de grootste haard blijkt de provincie waar ik woon -Noord-Brabant- te zijn. We worden opgeroepen om social distancing in acht te nemen, om uit elkaars buurt te blijven.

Wat doet dat met je?

  • Of je nu moet thuiswerken,

  • of zonder werk thuis zit omdat het bedrijf waar je werkt gesloten is, al dan niet op last van genomen maatregelen,

  • niet zo gemakkelijk aan nieuwe opdrachten kunt komen,

  • je kinderen begeleidt met hun schoolwerk,

  • alleen thuis bent, of met anderen…

Op dit moment weten we nog niet hoe lang dit gaat duren en of er nog strengere maatregelen komen. (al houden velen er in hun achterhoofd wellicht al rekening mee)

En als die strengere maatregelen komen, hoe gaat ons leven er dan uitzien?


Alles bij elkaar kan het je behoorlijk onzeker maken. De verveling kan toeslaan. Je kunt je eenzaam voelen. Je kunt er lusteloos van worden, stress of depressieve gevoelens van krijgen. En angst voor de toekomst kan steeds meer de kop opsteken.

Behalve dat het belangrijk is om je vaste dag- en nachtritme aan te houden, gezond te eten en te blijven bewegen, ga ik ook mijn steentje aan jouw welzijn bijdragen.

Elke donderdagavond om 20.30 uur ben ik live op Facebook in de privé Facebook groep 'Hoe Gaat Het Met Je? Vitamines voor Hoofd en Hart'. Waar je kwijt kunt wat je persoonlijk, werkgerelateerd of in je ondernemerschap dwars zit.

Waar ik binnen mijn mogelijkheden antwoord geef op vragen of onzekerheden die bij je leven. Of met je op zoek ga naar waar je terecht kunt.

En waar ik je vertel wat je kunt doen om jouw onzekerheid de baas te blijven . Kortom, een wekelijkse kans op coaching voor jou, zonder dat je portemonnee er aan te pas komt. Zelfs als is het maar voor eentje, ik zal er voor je zijn! Want wij mensen zijn sociale dieren, met behoefte aan menselijk contact, zeker in bijzondere tijden zoals nu. Voor als je alleen bent, of als je even buiten het gebruikelijke kringetje je hart wil luchten. Omdat het anders wel heel benauwend kan worden. Even zodat je actief blijft in je brein 😉 Om te zorgen dat je Kwetsbaar Krachtig wordt en blijft! Want bijzondere tijden, vragen om een bijzondere aanpak, om bijzondere acties. Dus pak deze kans en meld je hier aan voor de wekelijkse 'Hoe Gaat Het Met Je?' FB-Live uitzending . Zorg ervoor dat je je gegevens volledig en correct invult en zet in het veld 'Je Bericht': Contact. Als je liever 1-op-1 met me wilt praten, plan dan (éénmalig) gratis een persoonlijk gesprek met me in. Want met elkaar komen we Kwetsbaar Krachtiger door en uit deze crisis! En ik houd de mogelijkheid open om het vaker per week te gaan doen, dan wel via Zoom.

61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig

Buitenhaven 

5211 TR  's-Hertogenbosch

KvK: 17274051

BTW: NL001342327B92

​​

0031 (0)628 686 337

wilma@wilmavandartel.nl

CONTACT

NEEM CONTACT MET ME OP!

Door op 'verstuur' te klikken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

  • Facebook Wilma van Dartel
  • Twitter Wilma van Dartel
  • LinkedIn Wilma van Dartel
  • Instagram Wilma van Dartel
  • YouTube - White Circle

CREDITS

REALISATIE WEBSITE

 Privacy statement | Cookies | Algemene voorwaarden

© 2020 Wilma van Dartel - Free Your Own Hero i.s.m. StndOut.nl