Wilma van Dartel - Kwetsbaar Krachtig

Buitenhaven 

5211 TR  's-Hertogenbosch

KvK: 17274051

BTW: NL001342327B92

​​

0031 (0)628 686 337

wilma@wilmavandartel.nl

NEEM CONTACT MET ME OP!

Door op 'verstuur' te klikken, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

 Privacy statement | Cookies | Algemene voorwaarden

© 2020 Wilma van Dartel - Free Your Own Hero i.s.m. StndOut.nl 

SPREKER

SOMS HEB JE EEN VROUW MET BALLEN NODIG!

Wilma van Dartel is dé Expert Self Empowerment en enterTrainer. Ze begeleidt en leert vrouwen* om hun kwetsbaarheid om te zetten naar hun sterke kracht. Zonder ingewikkeld te doen. Zodat ze met hun unieke kwaliteiten écht een verschil kunnen maken. En het respect, de erkenning en waardering ontvangen die ze verdienen. Als vrouw, partner, moeder, dochter, zus, vriendin, collega, leidinggevende, entrepeneur enz. 

Zelf staat Wilma regelmatig met plezier op het podium als spreker, dagvoorzitter, presentator, amateurzangeres of om op cabareteske wijze het publiek te entertainen. Met haar aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus) is dat een zeldzame combinatie. Tenzij u 10 anderen met eenzelfde uiterlijk kunt noemen, die dat ook doen. En juist die combinatie zet Wilma in om te laten zien, horen, voelen hoe je  je kwetsbaarheid naar kracht kunt omzetten.

Immers, Wilma is zelf het levende bewijs hoe je tegen de stroom en verwachtingen in tóch je idealen kunt nastreven. En eruit te halen wat er in zit. Ze vertelt over het overwinnen van angsten en valkuilen die iedereen tegenkomt en die haar vanwege haar uiterlijk extra uitgedaagd hebben. Als vrouw, partner, moeder, zus, vriendin, collega, entrepeneur enz.


Wijze lessen die ze liever eerder in haar leven had geleerd en juist daarom deelt en doorgeeft. Zodat anderen ervan kunnen leren en niet dezelfde fouten maken.

Wilma is authentiek, openhartig en sprankelend. Ze kan goed improviseren, weet mensen te verbinden en spreekt met humor en kennis van zaken over o.a.:

  • Soms is het nodig een vrouw met ballen te zijn; kom in actie om te stralen op het podium van jouw leven, werk, of onderneming!!

  • De kracht van Self Empowerment: doorbraak van de heldin in jou

  • Vallen, Opstaan en Weer Doorgaan

    *en mannen die het aandurven

OMDAT JE SOMS EEN VROUW MET BALLEN NODIG HEBT!

 

REFERENTIES

DAGVOORZITTER
ZZP Boost Event 2018
DAGVOORZITTER
Energiek Heusden
PRESENTATOR
Platform 073
BOEK WILMA

Soms heb je een vrouw met ballen nodig! Boek Wilma daarom voor het geven van (theater)lezingen: zakelijk, onderwijs, seminars, congressen, events. Wilma is authentiek, openhartig en sprankelend. Ze kan goed improviseren, weet mensen te verbinden en spreekt met humor en kennis van zaken. Wilma heeft meegewerkt aan tv-programma Geloof en een Hoop Liefde en aan interviews/artikelen/reportages in verschillende media, waaronder LINDA.163 en Zaken Vrouwen Brabant. Bekijk hier alles.