top of page

SPREKER

SOMS HEB JE EEN VROUW MET BALLEN NODIG!

Wilma van Dartel is dé Kwetsbaar Krachtig Katalysator en enterTrainer.

Ze begeleidt en ondersteunt perfectionisten zoals jij om hun kwetsbaarheid om te zetten naar hun sterke kracht en hun levensavontuur te herontdekken. Zonder ingewikkeld te doen. Zodat ze met hun unieke kwaliteiten écht een verschil kunnen maken. En het respect, de erkenning en waardering ontvangen die ze verdienen. Als mens, partner, ouder, kind, collega, leidinggevende, entrepeneur enz. 

Zelf staat Wilma regelmatig met plezier op het podium als Inspiratie Spreker, Dagvoorzitter, Presentator, amateurzangeres of om op cabareteske wijze het publiek te entertainen. Met haar aangeboren gezichtsafwijking (naevus flammeus) is dat een zeldzame combinatie. Tenzij je 10 anderen met eenzelfde uiterlijk kunt noemen, die dat ook doen. En juist die combinatie zet Wilma in om te laten zien, horen, voelen hoe je  je kwetsbaarheid naar kracht kunt omzetten.

Immers, Wilma is zelf het levende bewijs hoe je tegen de stroom en perfectionisme in tóch je idealen kunt nastreven. En eruit te halen wat er in zit. Ze vertelt over het overwinnen van angsten en valkuilen die iedereen tegenkomt en die haar vanwege haar uiterlijk extra uitgedaagd hebben. Als mens, partner, ouder, kind, collega, leidinggevende, entrepeneur enz.


Wijze lessen die ze liever eerder in haar leven had geleerd en juist daarom deelt en doorgeeft. Zodat anderen ervan kunnen leren en niet dezelfde fouten hoeven te maken.

Wilma is authentiek, openhartig en sprankelend. Ze kan goed improviseren, weet mensen te verbinden en spreekt met humor en kennis van zaken over o.a.:

  • Soms is het nodig een vrouw met ballen te zijn; kom in actie om te stralen op het podium van jouw leven, werk, of onderneming!!

  • Van Perfectionisme naar Prosperiteit voor een relaxter, gelukkiger en daardoor succesvoller persoonlijk en zakelijk leven

  • Vallen, Opstaan en Weer Doorgaan

OMDAT JE SOMS EEN VROUW MET BALLEN NODIG HEBT!

REFERENTIES

REFERENTIES

DAGVOORZITTER
ZZP Boost Event 2018 en 2019

Onder de bezielende leiding van Wilma hebben meer 250 zelfstandige professionals een boost gekregen. Gedreven leidde zij iedereen door het programma heen. Dat deed zij deskundig met overtuiging en humor. Wilma beschikt over de juiste kwaliteiten en is een uitstekend dagvoorzitter voor een uiteenlopend publiek. 

MARIEKE TETTEROO

DAGVOORZITTER
Energiek Heusden

Zakelijk en duidelijk, maar met warmte en gevoel voor humor. Het was best lastig met niet geroutineerde sprekers en een technisch onderwerp. Ook in de voorbereiding heeft zij een goede bijdrage gehad en toonde zij zich goed betrokken. Het bestuur van EH is hierover zeer tevreden. Kortom van harte aanbevolen..

SASKIA CAHUZAK

Een Dame met een warm hart en een koel verstand. Wilma analyseert zeer snel, komt tot de kern en ventileert vervolgens pragmatische Voorstellen tot Aanpak. Wilma is innemend, weet mensen te verbinden en weet draagvlak te creëren. Als presentator bij de lancering van "Platform073" creëerde Wilma hierdoor van begin af aan een ontspannen sfeer, waar haar publiek en gasten zich bijzonder bij thuis voelden.

JACQUES HENDRIKX

PRESENTATOR
Platform 073

Soms heb je een vrouw met ballen nodig! Boek Wilma daarom voor het geven van (theater)lezingen: zakelijk, onderwijs, seminars, congressen, events. 

Wilma heeft meegewerkt aan tv-programma Geloof en een Hoop Liefde en aan interviews/artikelen/reportages in verschillende media, waaronder LINDA.163. Bekijk hier alles.

BOEK WILMA
BOEK WILMA

Soms heb je een vrouw met ballen nodig! Boek Wilma daarom voor het geven van (theater)lezingen: zakelijk, onderwijs, seminars, congressen, events. Wilma is authentiek, openhartig en sprankelend. Ze kan goed improviseren, weet mensen te verbinden en spreekt met humor en kennis van zaken. Wilma heeft meegewerkt aan tv-programma Geloof en een Hoop Liefde en aan interviews/artikelen/reportages in verschillende media, waaronder LINDA.163, Margriet en Zaken Vrouwen Brabant. Bekijk hier alles.

bottom of page